Lirik Lagu 'Cidro 3' Kalia Siska Ft SKA86, Lagu Jawa Melow Jadi Koplo Modern

- Rabu, 23 November 2022 | 17:36 WIB
Kalia Siska Ft SKA86/ Tangkap Layar Youtube @UYE tone
Kalia Siska Ft SKA86/ Tangkap Layar Youtube @UYE tone

 


JABAR HITS - Kalia Siska Ft SKA86 banyak membawakan lagu jawa melow menjadi lebih enak didengar bagi penikmat lagu-lagu jawa.

Selain itu, mereka juga membuat aransemen musik yang lebih modern terhadap jawa koplo, sehingga

Berikut adalah lirik lagu Cidro 3 yang dibawakan oleh Kalia Siska Ft SKA86:

Baca Juga: Lirik Lagu 'Cidro 2' Kalia Siska Ft SKA86, Jawa Koplo Modern

Ora perpisahan sing dadi getun ning ati
Nanging nyapo mbiyen kowe tak senengi
Nyenengi sliramu nggawe loro atiku
Getune, nyapo mbiyen ketemu

Jare kowe wis ngukir jenengku
Mbok patri ning njero atimu
Yen eling mbiyen karo janjimu
Tresnomu mung siji, yo aku

Ningopo saikine cidro?
Kabeh omongmu kuwi nggombal mukiyo
Sopo wonge sing ra bakal tatu
Nyenengi wong koyo sliramu?

Baca Juga: Lirik Lagu 'Wes Tatas', Kalia Siska Ft SKA86 Lagu Hits Bikin Enak Goyang

Halaman:

Editor: Cecep Wijaya Sari

Sumber: YouTube

Tags

Artikel Terkait

Terkini

Lirik Lagu Humnava Mere dan Terjemahan Bahasa Indonesia

Minggu, 27 November 2022 | 19:31 WIB

6 Karakter Anime Terkuat Tanpa Kekuatan Supernatural

Minggu, 27 November 2022 | 17:30 WIB
X